Concert Mărțișoare în Dar

În această perioadă, în care viața noastră parcă a fost oprită în loc, nu am mai avut ocazia să ne bucurăm de muzică, de frumoasele versuri ale cântecelor, de acea legătură specială care se crează între artist și public.

Haideți să fim primii care lasă ca emoția muzicii să aducă din nou bucurie, motivație și speranță, motiv pentru care Clubul Rotary Ploiești în colaborare cu Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti vă invită duminică, 28 februarie 2021, la ora 18.00 la spectacolul caritabil intitulat “Mărțișoare în dar”.

Un spectacol din suflet și cu suflet, unde Ducu Bertzi împreună cu invitații săi, Irina Furdui si Constantin Neculae ne vor cânta și încânta cu muzică și armonie.

Biletele, în valoare de 50 de lei (acces general) se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii sau online aici.

Concertul va fi transmis live pe virtualconcerthall.ro. iar donațiile spectatorilor online sunt binevenite.

Fondurile încasate în urma organizării acestui eveniment vor fi direcționate către Complexul “Sf. Andrei” Ploiești, unde urmează să fie amenajat un modern cabinet stomatologic.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotary, Filarmonica Paul Constantinescu și BES România, în parteneriat cu LukOil și Fundația Comunitară Prahova. Vă multumim anticipat pentru orice donație!

DONEAZĂ

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile