Fondul de Burse “Adoptă o Valoare”

Fundaţia Comunitară Prahova, prin Fondul pentru Burse de merit „Adoptă o valoare”, susţine şi promovează elevii talentaţi ai judeţului Prahova. Sunt încurajaţi elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv etc. Sunt promovate elitele şi susţinute pe drumul pe care l-au ales.

Apreciem talentul, pasiunea, munca şi determinarea, considerăm că tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.

Fondul s-a constituit prin donaţiile participanţilor la evenimentul de strângere de fonduri „Jos pălăria pentru Ploieşti, mon cher!” de la Doroftei Pub şi a lecţiilor de dans cu caracter filantropic susţinute de Compania AllaDance, „Invitaţie la dans”, cât și prin maratonul artistic susținut de Emanuela Profirescu, laureată a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de pian.

Până în prezent Fundația Comunitară Prahova a susținut 16 elevi cu performanțe deosebite în domenii precum artistic și științific.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile