Fondul “Voluntariat-Implicare-Sustenabilitate V.I.S CJE”

Fondul „Voluntariat – Implicare – Sustenabilitate V.I.S. CJE” este administrat de către Fundația Comunitară Prahova în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor (C.J.E.). Anual fondul se constituie prin organizarea evenimentului filantropic „PARTY V.I.S. de iarnă!” de catre Consiliul Judeţean al Elevilor.

Evenimentul se încadrează în seria activităţilor de implicare a liceenilor în dezvoltarea comunităţii şi urmăreşte creşterea capacităţii de iniţiativă şi acţiune în rândurile adolescenţilor.

Fondul „ Voluntariat – Implicare – Sustenabilitate V.I.S. CJE” este distribuit sub formă de granturi (finanţări nerambursabile), prin concurs de proiecte.

Obiectivul principal al fondului este de a stimula grupuri de iniţiativă din liceele,colegiile prahovene să dezvolte proiecte care să contribuie la producerea unor schimbări pozitive în comunitatea şcolară.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile