Cercul de Donatori Ploiești

”Cercul Donatorilor” oferă persoanelor care doresc să determine o schimbare socială, oportunitatea de a se implica împreună pentru un impact vizibil și vizează crearea unei comunități conectate, cu oameni ce vor să susțină financiar proiecte sustenabile în care cred.
Cercul de Donatori Ploiești este un proiect susținut de Fundația Comunitară Prahova și parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network.

Cum funcţionează Cercul de Donatori Ploiești?

Pasul 1. Selectăm. Membrii Cercului de Donatori selectează 3 proiecte pentru a fi prezentate în cadrul evenimentelor biannuale. Fiecărui proiect își propune să atragă în cadrul evenimentului o sumă fixă.

Pasul 2. Ne întâlnim de două ori pe an. În întâlnirea noastră, fiecare proiect este prezentat 6 minute de către un membru al organizaţiei sau de către un beneficiar. După ce se prezintă proiectul, participanții la eveniment pot pune întrebări de clarificare despre proiect. Astfel se creează o relați mai aropiată de încredere și cunoaștere. În cadrul unui eveniment de Cerc de donatori, cunoaștem îndeaproape cauzele care se prezintă și oamenii care participă la eveniment.
Pasul 3. Donăm. Organizaţiile invitate ies din sală şi începem să ne gândim dacă am dona vreo sumă, cât şi pentru care proiect. Poţi să te gândeşti cât ai vrea să donezi şi apoi semnezi un angajament de donaţie sau poţi plăti pe loc. Poţi să nu donezi nimic! Dacă însă decizi să donezi, trebuie să ştii că donaţia minimă este de 50 RON.

Pasul 4. Raportăm. Ne asigurăm că ajung la tine şi la toţi donatorii veşti despre cei pe care i-am ajutat. Astfel vom vedea cu toţii ce am schimbat cu banii noştri.

Pasul 5. Ţinem legătura. Nu ne oprim aici. În aproximativ 6 luni ne întâlnim din nou cu alte proiecte propuse de membrii grupului. Dacă vrei, poţi să fii şi tu unul dintre cei care ne ajută să găsim oameni şi proiecte, despre care tu crezi că schimbă ceva în bine şi poţi deveni membru al cercului.

Hai în Cerc!
Poți fi membru al cercului de Donatori Ploiești sau poți aplica pentru un a primi finanțare cu un proiect!
Mai multe detalii pe pagina web: www.cerculdedonatoriploiesti.ro .

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile