Fondul Prahova pentru Educație

Fondul Prahova pentru Educație este un fond de finanțare privată coordonat de Fundația Comunitară Prahova, finanțat de OMV Petrom pentru a susține proiecte educaționale dezvoltate de către organizații neguvernamentale, unități de învățământ sau instituții publice din județul Prahova.

Educația este unul dintre domeniile în care trebuie investit constant, mediul școlar reprezentând un factor determinant educaţional important.

Fondul Prahova pentru Educație își propune să susțină inițiative educaționale medii și mari din județul Prahova, proiecte ce transformă comunitatea și oferă un mediu propice dezvoltării copiilor. Aceste proiecte pot viza, de exemplu, infrastructura școlară de bază, infrastructură digitală, STEAM sau sportivă etc.

Ne dorim, prin acest fond și prin proiectele finanțate, să contribuim atât la dezvoltarea abilităților copiilor, tinerilor, adulților, cât și la încurajarea creării unei comunități de adulți responsabili, implicați civic și la dezvoltarea sentimentului de apartenență, prin implicarea lor în activități de voluntariat.

Mai multe detalii despre fond se găsesc pe site-ul https://www.prahovapentrueducatie.ro/

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile