Card Comunitar Prahova

Moto – Faptele bune se intorc in comunitate!

Programul Card Comunitar este un mecanism promovare companii locale și de sprijin al comunităţii, unic și inovator, care permite colaborarea dintre persoanele fizice, juridice și Fundația Comunitară. Cardul Comunitar este un card de loialitate/fidelitate, cu o componentă comunitară.

În cadrul acestui program, sprijinim cu resurse locale iniţiativele locale, implementate de populaţia locală activă. Astfel, Programul contribuie la dezvoltarea comunităţii locale prin participarea la dezvoltarea capitalului și, implicit, la dezvoltarea economiei locale.

Programul este un model de succes, dovada fiind rezultatele remarcabile pe care le-a avut înca din primul an de implementare(2009) în patru orase (Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Târgu Mures). În momentul de fata numarul cardurilor distribuite este de aproape 50.000 de bucați, iar sumele alocate sub forma de granturi se ridica la 455.150 lei.

În prezent Cardul Comunitar se extinde în Iași, Oradea, Bacau și Prahova.

Mai multe detalii pe pagina web a programului http://cardcomunitarph.ro/

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile