Gala Comunității Prahovene

Fundația Comunitară Prahova premiază oamenii, ideile și proiectele care schimbă în bine Prahova.

Gala Comunității Prahovene, eveniment prin care ne dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Prahova există o societate activă!

O dată pe an ne întâlnim într-o seară specială toți cei care suntem interesați de binele care se întâmplă în Prahova.

Un eveniment anual în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!

Organizații neguvernamentale, grupuri de inițiativă, persoane fizice, persoane din instituții publice sau companii, au la dispozitie 14 categorii în care își pot înscrie activitățile și proiectele realizate începând cu ianuarie 2015. Acestea vor fi evaluate în funcție de criterii privind relevanța, eficacitatea, coerența și impactul.

Este un moment deopotrivă frumos și important, un prim gest de recunoștere și apreciere pentru oamenii care fac fapte bune în Prahova!

Mai multe detalii sunt pe pagina web dedicată evenimentului: gala.fundatiacomunitaraprahova.ro/

Descarca aici brosura evenimentului: brosura.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile