Ploiești International Film Festival PIFF

Festivalul Internațional de Film Ploiești aduce în fiecare an pe marile ecrane din Ploiești cele mai noi și captivante scurtmetraje din toată lumea. Este unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale Ploieștiului.

Pentru câteva zile, Ploieștiul se transformă într-un hub cultural, datorită programului divers, original și consistent. Acesta găzduiește o competiție de scurtmetraje din peste 50 de țări ce aparțin genurilor fantasy, thriller, horror și science fiction.

În plus, programe tematice inedite, masterclass-uri, întâlniri cu regizorii veniți din toată lumea și evenimente speciale și incitante îi așteaptă pe cei care vor participa la festival.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul festivalului www.ploiestifilmfestival.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/PloiestiFilmFestival.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile