Fabrica de fapte bune. Bursierii Fundației Comunitare Prahova: Ionela Roxana Cârjan

Fabrica de fapte bune. Bursierii Fundației Comunitare Prahova: Ionela Roxana Cârjan

 

Seria faptelor bune continuă. Programul „Fondul de burse și mentorat”, derulat de Fundația Comunitară Prahova, a prins contur anul acesta, într-o nouă ediție. Programul se adresează copiilor, adolescenților și tinerilor cu rezultate bune la învățătură. Ionela Roxana Cârjan figurează printre cei care au fost selectați în acest program. Începând din acest an, Roxana este studentă la Facultatea de Litere și Științe din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești, iar bursa de la Fundația Comunitară Prahova reprezintă, spune ea, un ajutor important.

Alături de sponsori, dar și prin implicarea comunității locale, Fundația Comunitară Prahova reușește să schimbe destine pentru copiii, adolecenții și tinerii cu rezultate bune la învățătură, dar care se confruntă cu diverse probleme de ordin financiar.

Ionela Roxana Cârjan, din Sângeru, este deja o învingătoare. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești și este studentă, din acest an, la Facultatea de Litere și Științe din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești, specializarea Informatică.

Roxana, cum îi spun cei care o cunosc, iubește sportul și este pasionată de poezie, dar și de arta fotografiei. Își dorește, pe viitor, o carieră în Poliție. A participat la selecția organizată de Fundația Comunitară Prahova și s-a numărat, anul acesta, printre cei care au primit, drept sprijin, o bursă în valoare de 2400 de lei.

„Bursa de la Fundația Comunitară Prahova reprezintă un ajutor important. Am reușit să intru la Facultatea de Litere și Științe, specializarea Informatică, dar voi continua să mă pregătesc și pentru o carieră în Poliție. Banii de la Fundația Comunitară Prahova mă vor ajuta să îmi îndeplinesc un alt vis. Sunt pasionată de fotografie. Mi-aș dori să-mi cumpăr un aparat foto”, ne-a povestit Roxana, care spune că, pe viitor, și-ar dori să ajute, la rândul său, alți tineri în cadrul programelor de voluntariat din cadrul Fundației Comunitare Prahova.

„Fondul de Burse și Mentorat” este un program al Fundației Comunitare Prahova, susținut de COLEN IMPEX – Antreprenor general în construcții, Equilibrium Residence Ploiești, Carmistin, Centrul Educațional SEVA, Centrul de Educație și Cercetare Româno-Finlandez Ploiești, Faxmedia Consulting, BRITT Structure, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Observatorul Prahovean – Știri din Ploiești&Prahova.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile