Cât de poluat este cartierul tău? Cafeneaua Comunitară ajunge în Mihai Bravu, Malu Roșu și Nord

Cât de poluat este cartierul tău? Cafeneaua Comunitară ajunge în Mihai Bravu, Malu Roșu și Nord

 

Fundația Comunitară Prahova organizează, în Municipiul Ploiești, în cartierele Mihai Bravu (10 noiembrie), Malu Roșu (17 noiembrie) și Nord (24 noiembrie), întâlniri cetățenești, sub numele de Cafenea Comunitară, pe tema poluării.

Dezbaterile vor avea loc în cadrul proiectului ”Orașul verde viu – crearea de ecosisteme comunitare pentru protecția mediului”, finanțat de Consiliul Județean Prahova, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Prahova. 

Te așteptăm joi, 10 noiembrie 2022, de la ora 17.00, la Școala Gimnazială ‘Rareș Vodă’ Ploiești. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se poate face completând acest formular => https://forms.gle/d8iWCrMXKU3LwHo1A

Acest demers își propune să aducă în dezbatere publică problemele ridicate de cetățenii din cartierele ploieștene afectate de problemele de mediu și, împreună cu factorii de decizie (autorități locale/județene și de mediu), să fie identificate soluții ce pot fi implementate pentru creșterea calității vieții în Municipiul Ploiești.

La aceste întâlniri sunt invitați să participe atât locuitorii din Ploiești interesați de fenomenul poluării, cât și reprezentanți ai ONG-urilor locale sau naționale, implicate și responsabile pentru comunitatea din care fac parte.

Cafeneaua Comunitară este o platformă de dialog și inițiative civice dedicate Ploieștiului organizată de Fundația Comunitară Prahova.

Partenerii media ai proiectului sunt Observatorul Prahovean, Actualitatea Prahoveană și Dada Media Consulting.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile