Sportul pentru toți – ediția 2023

Programul Sportul pentru toți, inițiat de Fundația Comunitară Prahova împreună cu Decathlon România, urmărește crearea unor condiții și contexte mai bune pentru ca elevii prahoveni să poată practica sport din plăcere și în siguranță. În 2023, facem echipă pentru a oferi copiilor și tinerilor facilități sportive atractive în școli și licee, pentru o creștere sănătoasă.

 

Prin ediția din acest an ne propunem să finanțăm 2-3 școli sau licee, pentru reabilitarea de terenuri sportive în aer liber sau săli de sport. Căutăm școli cu un efectiv școlar de peste 500 de elevi, dintre care peste 20% elevi cu cerințe educaționale speciale sau elevi care provin din medii vulnerabile (burse sociale, );

 

Având în vedere bugetul total de 200.000 lei ne propunem să finanțăm reamenajări care se pot încadra într-un buget de minimum 65.000 lei și maximum 100.000 lei.

 

Termenul limită de depunere a propunerii de proiect este 7 mai 2023 21 mai 2023, orele 18:00.

 

Proiectele vor fi desemnate câștigătoare în urma unui proces de selecție realizat de către un juriu independent, vor primi finanțare și ăncheie un contract de finanțare nerambursabilă cu Fundația Comunitară Prahova.

 

De AICI poți descărca Ghidul Aplicantului și materialele auxiliare.

 

 

 

 

Aplicațiile de fac pe platforma fundatiacomunitaraprahova.grantmanager.ro

 

 

 

 

Persoană de contact:

 

Bianca Dăniță – bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro/ 0736.351.513

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile